Awake Koffie

Who is Awake? Ik ben Max de Wijze, de trotse oprichter van Awake. Na ervaringen in de koffie- en wijnindustrie werd in 2019 mijn droom werkelijkheid en met de start van mijn eigen bedrijf.

Ik denk, droom en adem al tien jaar wijn en koffie. Dat is begonnen bij een mooie Duitse wijnfirma uit Nijmegen. Daar heb ik mijn eerste ervaringen opgedaan in het geven van wijnproeverijen aan huis. Bij Lavazza en Nespresso ben ik het ‘koffievak’ ingerold, waarna dat ook mijn passie werd. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en smaken en als ik die eenmaal heb gevonden, deel ik ze graag met mensen die ook zo veel van goede koffie of wijn houden.

Genieten, samen of alleen, is één van de belangrijke doelstellingen van Awake. De toenemende interesse in eerlijke natuurproducten sluit daar naadloos bij aan. Ik speur naar kwalitatief goede en smaakvolle producten, die met zorg geoogst worden en via eerlijke directe handel verkrijgbaar zijn.

Wat ik te bieden heb? Awake heeft wijn en koffie voor bij u thuis, op het werk of in de horeca. Van exclusieve Bourgogne wijnen tot frisse Italiaanse wijnen. De koffie bevat 100% Arabica bonen. Die zijn rijk en complex qua smaak. De wijn en koffie bezorg ik bij u thuis of in uw zaak.

Open je ogen en proef hoe mooi het leven kan zijn! Do you feel Awake? Yes I feel Awake!