Koffie op kantoor

Koffieservice

Thuis én op het werk goede koffie drinken. Dat wil toch iedereen? De koffie van Awake is daarvoor een uitstekende optie!

Goede koffie begint met goede koffiebonen. Klinkt misschien logisch, maar bij Awake besteden we daar heel veel aandacht aan. Zo onderscheiden wij ons door kleine hoeveelheden in te kopen en die elke keer vers te branden. Bovendien is de koffie verkregen door middel van direct trade, dus direct bij de koffieboer. Zo weten wij precies wie de koffiebessen hebben geplukt.

Speciaal voor bedrijven hebben wij een koffieservice. Awake zorgt er dan voor dat u altijd voldoende koffie op kantoor heeft.

Omdat elk kantoor een andere koffiebehoeften heeft, maken wij deze koffieservice op maat. Neem daarom voor een vrijblijvende offerte contact met ons op of laat uw e-mailadres achter, zodat wij u kunnen benaderen.

Koffieservice aanvragen

Koffiemachine kopen of leasen

Niet alleen lekkere koffie nodig, maar ook een koffiemachine? Ook die kunt u nu aanschaffen bij Awake. Een koffiemachine leasen kan al vanaf 30 euro per maand!

Liever kopen? Dat kan uiteraard ook. Daarvoor hebben we nu een speciale actie. Bij de aanschaf van een koffiemachine ontvangt u de eerste 250 kopjes koffie helemaal gratis.

Bij Awake zijn uitsluitend koffiebonen machines verkrijgbaar. Alleen op die manier kan de kwaliteit van de specialty coffee goed naar voren komen.

Heeft u interesse in een koffiemachine, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet drinkt u straks een heerlijk kopje koffie uit een koffiemachine van Awake.